8f5c501fff3e3e67d01d1798278679c3

1v1 CSGO WonderSlayers Qualiferrs

Challonge premier badge
Challonge Premier
Hide ads + Support us

Hej folkens! 


Så er det tid til min allerførste CSGO turnering! Deltagelse gælder kun for subs på min kanal (TCStarRapala). Præmien der er på højkant er en af de 4 eftertragtede pladser, når TCStarRapala skal kæmpe imod WonderBai om titlen for det bedste streamer-CSGOhold ! Jeg satser alt på mit hold og har derfor brug for de bedste af de bedste til at tage kampen om med mig! 


Praktisk: 

- Check in: 13.00 til 14.00


 - Maps der spilles: 

Cache

Train

Overpass

Dust II 

Mirage


- Den øverste spiller på turneringsplanen starter med at udelukke et map. Efterfølgende udelukker hans modstander endnu et map. Dette fortsætter indtil der er 1 map tilbage, som er det map, der skal spilles på. Ved BO3 (best of 3) serierne voteres der selvfølgelig indtil der er 3 maps tilbage. 


- Alle kampe undtagen de kvalificerende er formatet BO1 (best of 1), som betyder at vinder man sin kamp går man videre. Taberen ryger i loser bracket, hvor man får et "ekstra liv" og kan stadig nå at kvalificerer sig! ALLE kvalificerende kampe spilles der BO3 (best of 3) og ALLE kampene skal castes af TCStarRapala. Det betyder at hvis jeg er  igang med at caste den ene semifinale skal nr. 2 semifinale vente med at starte indtil den nuværende semifinale er færdig. Ligeledes med de 2 kvalificerende kampe i loser bracket. 


- Indimellem kampene har man som hovedregel 15 minutters pause. Hvis dette overskrides kan modstanderen vælge at tage en free-win (håber ikke det sker). Dog kan man individuelt aftale anderledes, da vi gerne vil have alle med. Så hvis man absolut SKAL bruge 20 minutter fordi ens kat er løbet væk eller andet, så skriv det til din kommende modstander og underret også TCStarRapala om aftalen!


- Skriv hvis i er i tvivl om noget! Det er det allervigtigste!


Alle resultater skal reporteres til TCStarRapala!! 

Håber vi får en fantastisk turnering! #WonderSlayers

Live

Bracket Embed Code

Upgrade to Premier badge Challonge Premier to remove advertisements from the embed.

Need help? View the Bracket Module Instructions.
Developers: This bracket can also be embedded using the Challonge jQuery plugin.
Ajax loader