Default block cover

Brawl Stars Open

Правила!

1. Секој што е постар од 12 години ќе може да учествува на турнирот.

2. Бројот на пријавени екипи ќе биде максимум 32. Една екипа = 3 играчи.

3. Противниците ќе бидат распоредени по автоматизиран систем од страна на ESPORTS.MK.

4. Почитувајте ги одлуките за модовите и мапите.

5. Вие морате да ги почитувате админите, нивните зборови се последни.

6. Ќе се игра BO1 5 модови по 1 мапа се до полу финале  финале каде што ќе се игра BO3.

Final Results

Icon medal first
Icon medal second
Icon medal third

5th

5th

5th

5th

9th

9th

9th

9th

9th

9th

9th

9th

Live

Bracket Embed Code

Upgrade to Premier badge Challonge Premier to remove advertisements from the embed.

Need help? View the Bracket Module Instructions.
Ajax loader