Fortnite 1v1 tournament

  • Single Elimination  
  • Fortnite  
  • January 18, 2019 at 8:30 PM EST  
  • Check-in: 6:30 - 8:30  
Challonge premier badge
Challonge Premier
Hide ads + Support us

SPEL REGLER - 2v2 Kill


Trashtalk / Hets

En spelare får under INGA omständigheter hetsa eller trashtalka ett annat team i någon form. Alltså inte i er lobby eller i discord chatten. Görs detta blir man automatiskt diskvalificerad.


Match Problem

Om ett regelbrott sker skall en admin kopplas in. (Skicka en PM till en admin med bevis i form av en replay eller annat videobevis)

Om en game breaking glitch sker i ert game kommer ni få spela om just det gamet för att allt skall vara rättvist.


Inspelning

För att ni skall ha bevis att någon gör ett regelbrott MÅSTE ni ha bevis. Detta genom er replay som ni har på fortnite för denna matchen eller ett annat inspelningsprogram om det skulle röra sig om trashtalk eller liknande. Skicka sedan över denna video till en admin så kommer det sedan tas ett beslut angående rapporteringen.


Admins Ord Gäller

Om en admin säger att ni ska spela om en match, runda eller liknande så är det detta som gäller. Allt en admin säger skall vara lag och får inte gås emot. Skulle en medlem ha synpunkter över hur vi hanterar vissa situationer kan ni ta det med oss direkt, men skulle dina anklagelser vara felaktiga kan ett straff utdelas.


Anmälan

Anmälan sker senast en timma innan turneringen startar.(ändrad)

2V2 KILL TURNERINGSREGLER


Gameplan

Två lag (2 spelare i vardera lag) teamar upp i ett SQUAD game. Det ni skall försöka göra är att få så många kills som möjligt i ert lag mot det andra. Det lag med flest kills vinner gamet.


Seed

Seed - Laget med högst seed (laget som i bracketen ligger ovan det an

Man kommer spela minst två games. Alla matcher förutom finalen spelas som BO3 förutom finalen som körs BO5. Man kör game för game och det lag som har flest kills under ett game vinner det gamet (1-0). 


Killsteal

Killstealing tillåts. Dock kan det vara bra att ni inte går allt för nära varandra så att ingen förstörelse sker.

A bracket preview will be displayed once 2 or more participants are registered.