Advertisement

Advertisement
 • Teams
  13
 • Format
  Groups (4 → 2) then Single Elimination
 • Game
  Overwatch
 • Start
  October 28, 2022 at 6:30 PM EEST
 • Check-in
  Closed
×
Tournament completed! Post an announcement to share updates to your community.

Insomnia XXII - Overwatch 2 by Suomi OWTervetuloa Insomnia XXII Overwatch 2 turnaukseen!


Tämän vuoden Overwatch 2 -turnaus on Suomen ensimmäinen ja on auki sekä konepaikallisille että online-osallistujille. 


INFO


Suomen ensimmäinen Overwatch 2 -turnaus järjestetään perjantaina 28.10! Turnaus on yksipäiväinen ja sisältää kaksi vaihetta. Ensin pelataan ROUND ROBIN LOHKOVAIHE, jossa joukkueet pelaavat kaikkia muita joukkueita vastaan omissa lohkoissaan. Kun kaikki ottelut on pelattu, jatkoon etenee X määrä joukkueita per lohko SINGLE ELIMINATION PLAYOFF -lohkoon, jonka voittaja kruunataan Insomnia XXII Overwatch 2 -turnauksen mestariksi!


Kaikki ottelut pelataan best of 3 -formaatissa, paitsi finaali, joka on best of 5. Turnauksen finaali voidaan pelata myös best of 3:na, jos ilta on edennyt pitkälle ja molemmat joukkueet suostuvat tähän.


Otteluita näkee selostettuna sekä SuomiOW:n omalta Twitch-kanavalta, kuin myös Insomnian Twitch-kanavilta. Turnausta tullaan näyttämään Insomnian päälavalla. 


Turnaukseen tulee rekisteröityä tiiminä. Joukkueessa on oltava ainakin yksi suomalainen pelaaja, joka hoitaa kommunikaation organisaattoreiden ja joukkueen välillä. Suurin sallittu joukkuekoko on 6 pelaajaa, (5 pääpelaajaa ja yksi varapelaaja). Jos joukkue tarvitsee varapelaajaa hätätilanteessa, sellainen voidaan määrätä jos varapelaaja vastaa taitotasoltaan puuttuvaa pelaajaa. 


Lisäinformaatiota varten, liity SuomiOW:n ja Insomnian omille Discord-kanaville tuoreinta tiedotusta varten. 


SuomiOW Discord:

https://discord.gg/tKezvfH


Kysymykset voi esittää Rockett#5011 Discordissa.


CHECK-IN


Check-in tapahtuu internetissä puoli tuntia ennen varsinaista peliaikaa. Joukkueen tulee ilmoittaa olevansa täysiväkisenä paikalla osallistuakseen turnaukseen.


SÄÄNNÖT


Turnauksessa pelataan ennaltamääritetyllä karttapoolilla, josta joukkueet valitsevat kunnes jäljellä on kolme karttaa jotka pelataan. (Viisi finaalin tapauksessa). Pelattavat kartat ovat:


CONTROL: Busan, Lijiang Tower, Oasis

ESCORT: Circuit Royale, Route 66, Junkertown
HYBRID: Paraiso, King's Row, Midtown

PUSH: Colosseo, Esperanca, New Queen Street


Kartat pelataan käänteisesti siinä järjestyksessä, missä ne on valittu, eli viimeisenä valittu kartta on ensimmäinen pelattava kartta. Karttahäviön jälkeen hävinnyt joukkue saa valita seuraavan kartan ja voittanut valitsee puolen (pl. Control ja Push -kartoissa.)


Lobbyt luodaan Competitive presetillä, jonka lisäksi killcam asetuksen tulee olla pois päältä.


Kaikki hahmot ovat pelattavissa turnauksessa. Jos et ole avannut kaikkia hahmoja vielä, custom-matcheissa ovat silti kaikki hahmot saatavilla!


Turnauksessa tulee noudattaa hyvää käytöstä ja kunnioittaa vastustajan pelaajia ottelun loppuun asti ja sen ulkopuolella. Väärinkäytökset voivat johtaa rangaistuksiin, kuten turnauksesta tiputtamiseen. 


Palkinnot

Voittajajoukkueelle Ei Huono -konepaikat 2023 tapahtumaan.

Final Results

Icon medal first
Icon medal second
Icon medal third

5th

Live

Bracket Embed Code

Upgrade to Premier badge Challonge Premier to remove advertisements from the embed.

Need help? View the Bracket Module Instructions.
Ajax loader
Advertisement