Advertisement

Advertisement
 • Teams
  6
 • Format
  Single Elimination
 • Game
  Rocket League
 • Start
  October 29, 2022 at 6:00 PM EEST
 • Check-in
  Closed
×

Tournament completed!

Share the victory to your followers by giving a shout-out.

×

Insomnia XXII - Rocket LeagueTervetuloa Insomnia XXII Rocket League BYOC turnaukseen

Tänä vuonnna tapahtumassa on odotettavissa Rocket League turnausta. Turnaukseen voit osallistua konepaikallisena pelaajana oman tiimisi kanssa. Turnaukseen ei voi osallistua kotikoneelta. 


Turnaukseen voi osallistua millä tahansa konsolilla tai tietokoneella!


Info

Formaatti

3v3

Pelit pelataan BO3 muotona aina finaaleihin asti. Finaali pelit pelataan BO5. 


Kierrosaika: 5 minuutia


Kaikki autot on sallittuja.

Pelkästään eSports kierroksessa olevat kartat pelattavana.


Yleistä

Check In

Joukkueen kapteenin pitää käydä tapahtuman Game-Info alueella 30 minuuttia ennen turnauksen alkamista. 

Viivästykset

Joukkueet eivät saa viivyttää ottelun aikataulun mukaista alkamisaikaa pidemmälle ilman turnauksen toimihenkilön hyväksyntää. Joukkueet voivat viivyttää pelien välillä enintään viisi (5) minuuttia. Joukkueet voivat myös turnauksen toimihenkilöltä pyytää (5) viiden minuutin viivyttämistä. Tämän (5) viiden minuutin jälkeen joukkueen pelaajien pitää olla takaisin omalla laitteellaan ja joukkueen kapteenin pitää ilmoittaa turnauksen toimihenkilölle kaikkien pelaajien paikalla olon. Jos joukkueen pelaajat viivästyvät tästä viidestä minuutista, häviää joukkue kyseisen pelin. 

Vähimmäisvaatimukset

Joukkueessa voi olla yksi pelaaja, jotta se voi aloittaa pelin. Joukkue menettää ottelun, jos heiltä puuttuu useampi kuin yksi pelaaja kuin ottelun määrittelee 15 minuuttia ottelun oletusalkamisajan (Armo aika) jälkeen. Joukkueet joutuvat aloittamaan pelin lisäajan lopussa. 

Yhteyden katkeaminen

Pelit aloitetaan uudelleen, jos pelaajalla katkeaa yhteys ensimmäisten 60 sekunnin aikana ja ennen ensimmäistä maalia. Jos pelaajalla katkeaa yhteys ensimmäisen 60 sekunnin jälkeen tai ensimmäisen maalin jälkeen, peliä on jatkettava ja pelaaja voi littyä takaisin peliin. 


Normaalit rajat

Pelaajat jotka siirtävät hahmonsa kartan normaalien rajojen ulkopuolelle, voivat menettää pelin. Jos pelaaja siirtyy tahallisesti rajojen ulkopuolelle, turnauksen toimihenkilö voi diskata omien päätäntä kykyjensä mukaisesti koko joukkueen tai joukkue häviää pelin. 

Tauko

Jos pelaaja keskeyttää pelin, syy on annettava turnauksen toimihenkilölle. Jokaisella joukkueella on mahdollisuus pitää (1) yksi (5) viiden minuutin tauko per peli. 

Jatkoaika

Jos peli johtaa tasa tulokseen, peli siirtyy automaattisesti jatkoajalle. Jatkoajan formaattina toimii äkkikuolema. 

Pelin ennen aikainen päättyminen

Joukkueet, jotka pakottavat pelin päättymään ennenaikaisesti vaihtamalla joukkuetta, poistumalla pelistä, kutsumalla ulkopuolisia pelaajia ja/tai pelin päättää toimihenkilö, voivat johtaa pelin häviämiseen. 

Varusteet

Pelaajat eivät saa käyttää Turbo -ohjainta, makro ohjainta tai näppäimistö/hiirtä. Turbo ohjaimet antavat pelaajille mahdollisuuden painaa painiketta, jonka seurauksena heidän hahmonsa suorittaa joukon toimintoja, jotka normaalisti edellyttäisivät pelaajan painavan samaa painiketta useita kertoja. Joukkue, joka käyttää kelpaamattomia varusteita häviää sen pelin, jossa sitä käytettiin.

Varoitukset

Turnauksen toimihenkilö voi antaa varoituksen rikkomuksista, mukaan lukien röyhkeiden sanojen tai ilmausten käyttö, keskustelu kiistanalaisista uskonnollisista aiheista, uhkaukset, täsmällisyyden puute ja turnauksen toimihenkilön ohjeiden noudattamatta jättäminen. 


Liian monen rikkomuksen jälkeen turnauksen toimihenkilö voi diskata joukkueen turnauksesta


Yleistä turnauksen säännöistä

Kaikki turnaukseen osallistuvat sitoutuvat käyttäytymään asianmukaisesti ja kunnioittavasti säilyttääkseen reilun pelin. 

Kaikkien pelaajien nimien, kuvien ja joukkueiden nimien tulee olla asianmukaisia ja kunnioittavia. 

Toimihenkilöillä on aina viimeinen sana riita-asioissa ja voi tarvittaessa tehdä päätöksiä määriteltyjen sääntöjen ulkopuolella. 

Skriptien ja huijausohjelmien käyttö on kielletty. Mikäli näin epäillään turnauksen toimihenkilölle ilmoitus, ja toimihenkilöt käyvät katsomassa kyseisen pelaajan peliä. 


Palkinnot

1 SIJA → Kultaset mitalit koko joukkueelle

2 SIJA → Hopeiset mitalit koko joukkueelle


Turnauksen toimihenkilö

OLest

Discord: OLest#6011 ja kanavalla #RocketLeague

+358443455255

 

Final Results

Icon medal second
Icon medal third

5th

Live

Bracket Embed Code

Upgrade to Premier badge Challonge Premier to remove advertisements from the embed.

Need help? View the Bracket Module Instructions.
Ajax loader
Advertisement