Tavern Hero Qualifier Suomi

Challonge premier badge
Challonge Premier
Hide ads + Support us

Poromagia avaa ovensa Suomen ensimmäiselle Tavern Hero qualifierille!


Nyt jokaisella, niin aloittelevalla, kuin jo kokeneemmallakin pelaajalla on mahdollisuus todistaa taitonsa ja näyttää olevansa todellinen Tavern Hero!


25.4. Helsingin Poromagiassa karsitaan Suomen edustaja tulevaan Spring Qualifier tapahtuman yhteydessä olevaan Tavern Hero esikarsintaan Helsingissä 13.-15. toukokuuta.


Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille, joten voit tulla paikalle seuraamaan pelejä ja hengailemaan rentoon ympäristöön, tai haastaa itsesi ja taistella tiesi Tavern Heroksi.


Säännöt:


(HUOM! Tapahtuma on BYOD (Bring Your Own Device) , eli mikäli aiot pelata, ota mukaasi tabletti, läppäri, tai muu näppärä laite, jolla pelaat.)


Peliformaatti: 


Pelimuotona toimii Bo5 Conquest, 4 picks, 1 ban. Pelaajat valitsevat 4 eri classia (ei kahta samaa pakkaa classia kohden esim. handlock ja zoo) , joista vastustaja bannaa yhden. 


Conquest formaatissa ottelun voittanut pelaaja vaihtaa pakkansa toiseen, eikä saa jatkaa pelaamista voittaneella pakalla enää saman sarjan sisällä. Hävinnyt pelaaja saa vapaasti valita minkä tahansa pakoistaan, jolla ei ole vielä voitettu sarjan sisällä. Classien valinta ja bannit tehdään paikan päällä ennen turnauksen alkua.


Ilmoittautuminen:


Turnaukseen ilmoittautuminen vaatii Challonge- käyttäjän, joten jos sinulla ei ole olemassaolevaa käyttäjää, luo uusi käyttäjä. Ilmoittautuminen tapahtuu oheisesta linkistä. http://challonge.com/tournaments/signup/j1jN68JKGm Kun olet ilmoittautunut, muista saapua paikalle hyvissä ajoin!


Turnaus alkaa n. klo 12.00


Poromagia osoite: Opastinsilta 7 B 00520 Pasila, Helsinki.


GLHF!

Final Results

Supreme Champion: Vardu2836
Worthy Adversary: Harzz
Live

Bracket Embed Code

Upgrade to Premier badge Challonge Premier to remove advertisements from the embed.

Need help? View the Bracket Module Instructions.
Developers: This bracket can also be embedded using the Challonge jQuery plugin.
Ajax loader