Full size

Counter-Strike: Global Offensive (5v5) B-finals

find jers kamp ip ved at gå til denne side: http://ebot/m.php?m=x

Erstat "x" med jeres kamp idDeltagere som ryger ud af gruppe-spillet af turneringen er automatisk videre til CS:GO B-turneringen:

https://challonge.com/q3lj17vh


Vi shuffler seeds inden turneringen går igang!

Der vil blive brugt eBot på alle servers.
I finder ud af hvilken server i skal spille på ved at følge denne lille guide: http://i.imgur.com/9FFdbpA.png

Når i er ingame skal begge hold skrive '!ready' hvorefter kampen vil begynde.

Resultaterne meldes til crew når kampen er færdig.


Vi accepterer på INGEN MÅDE snyd til NordicNetParty. Bliver en deltager taget i snyd til selve lanet vil personen blive udelukket fra NordicNetParty. Med snyd menes alle former for tredjepartsprogrammer og scripts. Herunder OGC, WH, AIMBOT og Ambient Occlusion. Endvidere er det ulovligt at bruge nogle som helst scripts, der giver en én fordel i spillet, udover buy-script.


Det skal være tydeligt ud fra jeres nick, at se hvilket hold i spiller for. Alle kampe spilles 5 mod 5. Vinderen findes når et hold har fået 16 runder eller kampen er blevet uafgjort (15-15). Hvis det bliver uafgjort, spilles der 3 runder, hvor hvert hold får 10.000 startmoney. Der spilles BO1 i ALLE runder, undtagen semifinaler, finale og bronzekampen, hvor der bliver spillet BO3.

Brackets bliver styret over her Challonge. Lige inden konkurrencen går i gang bliver der tilføjet nogle informationer vedr. server og lign.

Turneringsstruktur

Alle hold bliver inddelt i grupper á 4 hold.  Alle i hver gruppe skal dyste mod hinanden, hvorefter de vil blive sorteret  ud i Single Elimination. (dvs. mindst 4 kampe pr. hold)

De 2 bedste fra hver gruppe går videre til Single Elimination hvor vinderne vil blive fundet.

De 2 resterende hold  går videre til B finalerne ,  hvor  de  vil spille  elimanation .

Vi har valgt at skifte til denne struktur af flere årsager. Vigtigst af alt giver den os mulighed for at planlægge turneringen bedre, det betyder færre forsinkelser, kortere tid hvor man skal vente på modstanderen er klar til at spille og man kommer til at spille mindst 3 kampe for hvert hold (før var det 2).

Det er tilladt at have op til 6 spillere på ét hold (1 udskiftning). Regler og vilkår gældende for de 5 "hovedspillere" gælder også for udskifteren. Præmier skaleres ikke.

Maps

"de_inferno"

"de_nuke"

"de_mirage"

"de_train"

"de_cache"
"de_cobblestone"
"de_overpass"

Opførsel

Vi forventer, at alle deltagere opfører sig professionelt og med en sportsmandslignende adfærd på alle tidspunkter. Kampe tabt med vilje, flere noshow kampe, ulovlig brug af pause i løbet af en kamp og verbal eller enhver anden misbrug over for en modstander kan resultere i advarsler eller endda diskvalifikation fra ligaen. Dårlig opførsel på ethvert givent tidspunkt kan resultere i udelukkelse fra senere LAN Turneringer. Vi forventer, at spillere opfører sig eksemplarisk og udviser forståelse og tålmodighed over for både modstandere såvel som turneringsadmins.

Plantning af bombe & Boost

Det er ikke tilladt at booste bomben op. Bomben skal plantes så en enkelt CT-spiller kan nå at defuse bomben.

Det er tilladt at booste lige så tosset, man vil. Alle områder på mappet, hvori man ikke kan benytte sig af bugs (se steder det ikke er ment man burde se), er tilladte. Man må IKKE flash/he/smoke-booste sine holdkammerater.

Bug Exploits

Det er ikke tilladte at udnytte bugs, så man får en fordel ift. modstander holdet. Benytter man bugs vil der være en straf - diskvalificering.

Pause

Det er ikke tilladt at pause, hvis formålet er at tage en cigaret pause, have en taktisk timeout eller lignende. Se 'Client breakdown' for acceptabel pause.

Client breakdown

Hvis en spiller disconnecter fra serveren grundet tekniske problemer pauses kampen efter færdiggørelsen af den igangværende runde. Holdkaptajnen står for at pause opgøret. Holdkaptajnen er også ansvarlig for at unpause kampen igen.

Kampen må pauses, når "CT / T wins" bliver vist på skærmen, eller i freezetime i den efterfølgende runde. Hvis den disconnectede spiller eller en udskiftning ikke er inde på serveren efter ti minutter, så fortsætter kampen med at blive spillet 4 mod 5.

Server breakdown

Crasher serveren under et spil, vil serveren blive genstartet af admin efter hendvendelse til crew. Holdene spiller til den score der var gældene inden crashet, hvert hold starter med et beløb på 16000, hvorefter kampen fortsætter. 


Demo

Der bliver optaget på GO:TV, og det er derfor ikke krav at lave in-eye.

Efter kampen

Ved færdigspillet kamp meldes resultatet til den turneringsansvarlige i Crew. Vi vil råde jer til selv at tjekke resultatsiderne, så I er sikre på at I/modstander holdet har fået indsendt det rigtige resultat.

Live

Bracket Embed Code

Upgrade to Premier badge Challonge Premier to remove advertisements from the embed.

Need help? View the Bracket Module Instructions.
Developers: This bracket can also be embedded using the Challonge jQuery plugin.
Ajax loader