Advertisement
Advertisement

Advertisement

Urbanlan Winter 2016 - Hearthstone Tournament

Advertisement
Organized by

Säännöt


HUOM! Jotta turnaukseen osallistuminen hyväksytään,niin täytyy jokaisesen osallistujan lähettää yhden(1) kuvan, josta ilmenee 4 eri hahmoluokka ja kortit mitä näissä deckeissä käytetään (esimerkki: http://i.imgur.com/7Wh1vq6.jpg) osoitteeseen [email protected]. Lisätkää vielä tunnuksenne tai etunimi sukunimi joko sähköpostiin tai tiedoston nimeen.


Aikaraja tälle on 30min  ennen turnauksen alkua.

Formaatti: Standard


02.10.2015

VERSIO 3

Yleistä

Nämä säännöt ovat SEUL ry:n viralliset Hearthstone: Heroes of Warcraft –pelin säännöt. Sääntöjä käytetään kaikissa SEUL ry:n sertifioimissa turnauksissa ja niiden ylläpidosta vastaa erillinen pelisääntötyöryhmä.

Kaikkien turnauksiin osallistuvien tulee olla lukenut ja ymmärtänyt nämä alla mainitut säännöt, minkä lisäksi pelaajilta odotetaan urheilijamaista käytöstä. Epäurheilijamaisesta käytöksestä seuraa rangaistus. Turnausjärjestäjällä on päätäntävalta kaikista sääntöjen riketilanteista ja rangaistuksista. Turnausjärjestäjä voi laittaa turnauksen tauolle vakavan teknisen ongelman tai esimerkiksi sairauskohtauksen vuoksi.

Yleiset säännöt

1) Peli: Hearthstone: Heroes of Warcraft (Blizzard Entertainment)

2) Pelimuoto: 1 vs 1

3) Palvelin: EU

4) Oman ottelun streamaaminen on sallittua, kunhan lähetyksessä on vähintään kolmen (3) minuutin viive. Turnausjärjestäjä voi kieltää otteluiden streamaamisen.

5) Kaikki ohjelmistot, jotka antavat epäreilua etua pelaajalle tai muuttavat peliohjelmaa millään tavalla, ovat kiellettyjä.

6) Kaikki pelit pelataan best-of-five(bo5) formaatilla. Paitsi finaali, jossa käytetään best-of-7(bo7) formaattia ilman bannia.

7) Turnaus etenee lohkoista pudotuspeleihin. 4 lohkoa. Pelataan round robin -lohkot ja lohkojen 2 parasta pääsevät jatkoon. Pudotuspelit pelataan double elimination formaatilla.

8) Mahdollisten tasatilanteiden tapahtuessa pelataan osallistujen kesken yksi ylimääräinen ottelu, jossa ratkaistaan osallistuja joka etenee jatkoon. Useamman kuin kahden pelaajan tasatilanteessa, henkilöiden väliset pelit ratkaisevat, joista keskeneräiset voitot vain lasketaan. Jos tämäkin on tasan niin henkilöiden välillä pelataan round robin lohko, jossa jokainen osallistuja pelaa jokaista osallistujaa vastaan kerran. Tämän lohkon voittoja etenee jatkoon.

9) Jos osallistua tulee enemmän kuin 24 niin lohkojen määrä nousee kahdeksaan ja lohkoista pääsee vain yksi henkilö jatkoon. Jos turnauksessa on maksimimäärä osallistujia (32) niin 2 osallistujaa pääsee lohkosta jatkoon jonka jälkeen jatketaan single elimination turnaukseen.


Pelin säännöt

1) Jokainen pelaaja pelaa neljällä pakalla (joista jokaisen on oltava eri hahmoluokka). (BO5 formaatti)

2) Turnauspakat tulee olla etukäteen lähetettynä turnauksen järjestäjälle, järjestäjän ohjeiden mukaisesti.

3) Kaikki kortit ovat sallittuja, mutta turnauksen järjestäjä voi poistaa epätasapainossa tai toiminnallisesti rikki olevat kortit valikoimasta.

4) Ottelun luovuttaminen on sallittua.

5) Pelaajat bannaavat aluksi yhden vastustajansa sankareista. Tällä sankarilla pelaaminen tämän ottelun aikana on kielletty. Pelaajat valitsevat itse ensimmäisen pelaamansa pakan jäljelläolevista pakoista, ilman että he tietävät vastustajansa valintaa.

a) Ottelun hävinnyt pelaaja vaihtaa pakkansa toiseen, voittaneen pelaajan täytyy jatkaa pelaamista samalla pakalla.

b) Hävinneen pelaajan täytyy valita joka kerta eri pakka. Jos pakka on hävinnyt ottelussa jo kerran, sitä ei voi enää valita uudelleen

6) Muutoksia pakkoihin niiden lähettämisen jälkeen ei enää sallita ja väärällä korttilistalla pelaaminen johtaa rangaistukseen.

Tulokset

1) Molempien pelaajien tulee ottaa kuvankaappaus ottelun lopetusnäkymästä, jossa näkee voittiko vai hävisikö pelaaja.


Ongelmatilanteet

1) Pelaaja ei saavu paikalle tai ei hyväksy haastetta:

a) Jos pelaaja ei ole saapunut paikalle tai hyväksynyt haastetta kymmeneen (10) minuuttiin ottelun aloitusajankohdasta, oletetaan hänen luovuttaneen ottelunsa.

2) Verkon katkeaminen ja pelin uudelleen aloittaminen:

a) Jos molemmat pelaajat suostuvat aloittamaan pelin uudelleen, voidaan niin tehdä.

b) Pelaajat voivat myös keskenään sopia toisen pelaajan voittaneen ottelun ilman uuden ottelun aloittamista.

c) Jos kumpikaan pelaaja ei hyväksy ylempiä toimintatapoja, merkataan ottelu häviöksi molemmille.

d) Tahalliset poistumiset kesken ottelun on kielletty ja niistä seuraa rangaistus.

Final Results

Icon medal first
Icon medal second

4th

5th

5th

7th

7th

Live

Bracket Embed Code

Upgrade to Premier badge Challonge Premier to remove advertisements from the embed.

Need help? View the Bracket Module Instructions.
Ajax loader
Advertisement